Foto bij Frank van de Goot

Frank van de Goot

 

Op het gebied van forensisch onderzoek is pathologie een vak apart. Nederland kent slechts enkele (forensisch) pathologen, van wie dr. F.R.W. van de Goot de bekendste is. Frank van de Goot heeft in diverse grote, geruchtmakende zaken onderzoek verricht en staat ook in het buitenland bekend als zeer bekwaam.

Frank van de Goot is sinds jaren verbonden aan het NFO en verricht zelfstandig obducties of doet bijvoorbeeld onderzoek bij twijfel over een doodsoorzaak. Afhankelijk van de onderzoeksvraag werkt hij samen met andere deskundigen van het NFO. Vaak is dit het geval bij contra expertises waarbij de gehele context van belang is.

Niet alleen verricht hij obducties, oftewel lijkschouwingen, maar ook helpt hij bij reconstructies en zoektochten, vaak ook in het buitenland.

Zo is Frank van de Goot betrokken (geweest) bij onder meer de zoektocht naar:

Enkele voorbeelden van zaken op het gebied van contra expertise en reconstructie waarin het NFO en Frank van de Goot betrokken zijn (geweest):

Ook is Frank van de Goot bekend van het TV programma ‘Doden liegen niet’ en wordt hij veel gevraagd om cursussen of lezingen te geven. Het NFO verzorgt deze (incompany) cursussen en lezingen voor alle doelgroepen, ongeacht of zij raakvlakken hebben met forensisch onderzoek. Voorbeelden van organisaties en instellingen voor wie wij reeds cursussen of lezingen hebben verzorgd, zijn:

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot een onderzoek, cursus of lezing? Neem dan contact met ons op.    

 

 

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: