Foto bij Dossier analyse / contra expertise

Dossier analyse / contra expertise

Twijfelt u aan een verricht onderzoek of rapportage? Of heeft u hulp nodig op het gebied van forensische onderzoeksmogelijkheden in uw (straf)zaak?

Naast aanvragen voor zeer uiteenlopende onderzoeken kunt u ook bij het NFO terecht voor dossieranalyses en contra expertises of reviews. Dergelijke onderzoeken worden vooral aangevraagd op het gebied van strafrecht.

Het NFO kan u hier op diverse manieren bij helpen. Zo kunnen wij dossiers analyseren om te adviseren waar onderzoek naar gedaan kan worden en welke mogelijkheden er zijn ten aanzien van dat specifieke onderzoeksgebied. Wij kunnen dit onderzoek vervolgens zelf verrichten, maar het kan ook zijn dat u slechts advies nodig heeft om in uw zaak verzoeken in te dienen voor (nader) onderzoek.

Ook kunnen wij een contra expertise verrichten wanneer u twijfelt aan een eerder verricht onderzoek of rapport, of wanneer u het niet eens bent met de conclusie. Regelmatig verrichten wij contra expertises op NFI rapporten of op rapporten van collega onderzoeksbureaus. Dat wil echter niet zeggen dat wij het per definitie oneens zijn met deze collega’s of het NFI.

Voorbeelden van (contra) onderzoeken waarvoor wij met regelmaat worden ingeschakeld, zijn onder meer: 

 

Wilt u weten of het NFO u van dienst kan zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: