Foto bij Digitaal forensisch onderzoek

Digitaal forensisch onderzoek

Digitale sporen: iedere persoon laat ze tegenwoordig achter op de computer, het internet of in een mailbox. Doordat vrijwel iedereen gebruik maakt van digitale technologie spelen digitale sporen vaak een belangrijke rol tijdens een onderzoek om specifieke zaken (diefstal intellectueel eigendom, bedrijfsfraude, bedrijfsspionage etc.) aan te tonen.

Expertise en ervaring:

De afdeling digitale expertise van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau beschikt over specialistische expertise en een digitaal forensisch laboratorium om doelgericht onderzoek te kunnen verrichten. Het forensisch ICT- onderzoek wordt uitgevoerd conform internationale normeringen. Hierdoor wordt de verkregen informatie als erkend bewijs door de rechter geaccepteerd.

Onze expertise wordt ingezet voor strafrechtadvocaten, rechtbanken, recherchebureaus alsmede het bedrijfsleven en particulieren. Drs. W.A. Verloop is hoofdverantwoordelijk voor het digitaal forensisch onderzoek. Daarnaast is hij opgenomen in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD).

Soorten onderzoek:

Contact:

Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: