Foto bij Cybercrime

Cybercrime

Cybercrime is een groeiende zorg voor zowel bedrijven als individuen. Met de voortdurende vooruitgang van technologie komen ook nieuwe mogelijkheden voor hackers om in te breken in systemen, gevoelige gegevens te stelen en schade aan te richten. 

Het NFO voert in opdracht van de Rechtspraak, organisaties en particuliere opdrachtgevers onderzoek uit naar cybercrime. De onderzoeken op het gebied van cybercrime worden uitgevoerd door geregistreerde en gecertificeerde ethisch hackers en digitaal (forensische) onderzoekers. De verkregen informatie wordt erkend als bewijs in juridische procedures.

Door onze expertise zijn wij in staat om te denken als hackers en om de ‘wie-wat-hoe vraag’ te beantwoorden. Ons onderzoek naar cybercrime levert inzicht in de aard van cyberincidenten, inclusief de identiteit van daders, de gebruikte methoden en de getroffen doelwitten. Door deze informatie te analyseren, streven we ernaar om effectieve strategieën te ontwikkelen voor preventie en respons, gericht op het beschermen van organisaties tegen cyberaanvallen.

Naast onderzoek naar cybercrime bieden wij ook deskundig advies en trainingen over preventiemaatregelen om organisaties en individuen te helpen zich te beschermen tegen cybercriminaliteit. Onze inzichten en aanbevelingen dragen bij aan het versterken van cyberveiligheid en het verminderen van de risico's van cyberaanvallen, waardoor organisaties en individuen beter beschermd zijn tegen digitale dreigingen.

Expertise in cyberincidenten | In te schakelen bij:

Heeft u vragen over cybersecurity, wil u onderzoek naar cybercriminaliteit uit laten voeren, of u/uw organisatie beter beschermen tegen digitale dreigingen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om je te helpen met advies, ondersteuning en oplossingen op maat.

Contact

Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: