Foto bij Vingerafdrukonderzoek

Vingerafdrukonderzoek

Vergelijken van vingerafdrukken

Het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau is in staat om op de juiste manier vingerafdrukken af te nemen en beschikt over diverse methodes om de afgenomen vingerafdrukken te vergelijken met de vingerafdrukken op andere documenten. 

Onze expertise wordt regelmatig ingezet bij o.a. immigratieprocedures en correctie persoonsgegevens in BRP (voorheen GBA)

Een vingerafdruk kan worden geïdentificeerd wanneer er minimaal twaalf punten van overeenkomst in voorkomen, en er geen verschilpunten zijn. Indien er sprake is van een match verwoordt de deskundige zijn bevindingen en conclusie in een rapportage. 

 

Afnemen van vingerafdrukken 

Dient u in verband met een antecedentenonderzoek (background check) uw vingerafdrukken aan te leveren? Steeds vaker wordt het NFO benaderd om in formele procedures vingerafdrukken af te nemen.

In de meeste gevallen heeft dit betrekking op de FBI Criminal Backgroundcheck maar ook in diverse andere procedures wordt het afnemen en aanleveren van vingerafdrukken vereist, zoals in het geval van adoptie of emigratie.

De afdrukken kunnen zowel bij ons ten kantore worden afgenomen als op een door u gewenste locatie. Wij beschikken over alle benodigde professionele apparatuur en deskundigheid om uw afdrukken te kunnen afnemen.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: