Foto bij Vacatures en stage

Vacatures en stage

Energieke Frontoffice medewerker (20-28 uur per week) 

Wil jij hét visitekaartje van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) zijn? Wij zijn op zoek naar een frontoffice medewerker, hét aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en partners.

Over het NFO

Het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) is een breed gespecialiseerd onderzoeksbureau dat staat voor kwaliteit en doelgericht onderzoek. Onze dienstverlening bestaat uit forensisch onderzoek in de breedste zin van het woord.

Met inmiddels meer dan 4500 zaken afgerond, waarvan ruim 2500 zaken betrekking hebben op handschrift én documentonderzoek, mogen wij ons terecht hét particuliere onderzoeksbureau van Nederland noemen.

De door NFO uitgevoerde onderzoeken worden verricht binnen de wettelijke kaders, forensische richtlijnen & normeringen. Rapportages van de onderzoeken zijn rechtsgeldig en in te brengen als bewijs in juridische procedures.

Het NFO voert forensische onderzoeken uit voor o.a. rechtbanken, gerechtshoven, advocaten, bedrijven en particulieren.

Wat ga je doen?

Als frontoffice medewerker heb je dagelijks contact met collega’s, opdrachtgevers, en externe partners. Jij voert de intakegesprekken met potentiële opdrachtgevers en adviseert en informeert over de mogelijkheden voor onderzoek. Jij beoordeelt de behoefte en bepaald welke vervolgstappen nodig zijn en stemt deze af met de opdrachtgever en de onderzoeker(s). Tevens ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en uitbrengen van offertes en bewaak jij continu de planning in relatie tot de afgesproken termijnen. 

Jij controleert de kwaliteit en volledigheid van het toegestuurde onderzoeksmateriaal (veelal digitale documenten). Nadat alles compleet is zorg jij ervoor dat alle informatie terecht komt bij de backoffice en/of onderzoekers zodat gestart kan worden met het onderzoek. Tijdens en na afronding van het onderzoek blijf jij het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgeversen partners.

Het NFO heeft veel expertise in huis. Het komt ook voor dat externe expertise nodig is. In dat geval schakel jij één van onze vaste externe partners in.

Jij bent tijdens het gehele proces de schakel tussen opdrachtgever en onderzoeker en/of externe partner. Het is jouw taak alles in goede banen te leiden. Een deel van de functie bestaat ook uit administratieve taken in verschillende systemen en programma's.

Wie ben jij?

Jouw energie is voelbaar. Klanttevredenheid is voor jou erg belangrijk. Empathisch vermogen, maar wel een professionele houding hierin is noodzakelijk. Je moet kunnen luisteren naar de klant. Het onderzoeken van de onderzoeksvraag om zo in te kunnen spelen op de behoefte van de klant, zonder hierbij het belang van de organisatie uit het oog te verliezen. 

Wij zoeken een pro-actieve en betrokken collega die gemakkelijk contact legt met mensen. Je hebt dienstverlening en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan en ziet waar het werk ligt. Ook werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail. Je kunt goed luisteren en de-escalerend optreden en je herkent de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Het NFO voert objectief en onafhankelijk onderzoek uit, het is absoluut noodzakelijk dat je stevig in je schoenen staat en niet terug deinst voor emotionele reacties en weerstand.

Je bent gedreven en wil graag meerwaarde bieden. Je denkt mee in het belang van de organisatie. Samenwerken met collega’s en externe partners is voor jou een vanzelfsprekendheid. Voor collega’s ben je makkelijk aanspreekbaar, je hebt gevoel voor humor, en zelfredzaamheid is je op het lijf geschreven. Wij zijn een hecht en betrokken team, een team waarin iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. Wij werken met en voor elkaar, allemaal vanuit een gezamenlijk doel. Er wordt een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel verwacht.Verder ben je flexibel inzetbaar en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van onze mooie organisatie. Wij werken in een klein team, de ruimte om mee te denken in de ontwikkeling van de organisatie is er zeker. 

Voor deze functie is het niet vereist iedere dag op kantoor te werken. Remote/thuis werken is daarom bespreekbaar.

Tijdens het inwerken wordt verwacht dat je tenminste twee dagen per week in Rijssen op kantoor bent. Vanaf januari 2024 verhuizen wij naar Enschede.

Daarnaast vragen wij:

- Affiniteit met de branche, ervaring is niet vereist;

- Ervaring met klantcontact binnen een commerciële organisatie;

- Bereid om cursussen te volgen gericht op particulier onderzoek.

 

Wat wij bieden

Deze functie is flexibel in te vullen. Werken vanuit huis is bespreekbaar. Indien je liever met collega’s werkt, dan ben je van harte welkom op kantoor. Nu is dit nog in Rijssen, vanaf januari 2024 verhuizen wij naar Enschede. Het betreft een functie voor minimaal 20 uur, en maximaal 28 uur per week. Het aantal uur is bespreekbaar. Verspreid over minimaal 4 werkdagen in verband met de bereikbaarheid voor onze opdrachtgevers. De werktijden zijn binnen kantooruren vrij in te delen.

Jij komt te werken in een klein en hecht team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en vooral humor een belangrijk aspect is. Met enige regelmaat sluiten wij de week af met een hapje en drankje.

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij over veel basis kennis over de verschillende onderzoeken beschikt, bieden we jou een training on-the-job. Én, heb jij de mogelijkheid om via het NFO de opleiding particulier onderzoeker te volgen. Na afronding van de opleiding ken jij alle ins en outs, en wet en regelgeving op het gebied van particulier recherche onderzoek.

Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend en marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk en kostbaar vrije tijd is, bieden we extra vakantiedagen en een flexibele indeling van jouw werkweek.

Interesse?

Stuur jouw motivatie en CV als bijlage per email in PDF format naar: beumer@nfob.nl, met als onderwerp Energieke Frontoffice Medewerker.

Bij vragen over de vacature of procedure neem contact op met Nicole Beumer via beumer@nfob.nl of telefonisch op nummer: 035-820 0347

Wat verder belangrijk is

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: