Foto bij Het NFO

Het NFO

Het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) is een breed gespecialiseerd onderzoeksbureau. Iedereen kan bij ons terecht voor de meest uiteenlopende onderzoeken en adviezen op het gebied van forensisch onderzoek.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, advocatenkantoren, rechtbanken, overheidsinstellingen, banken, verzekeringsmaatschappijen, bedrijven en recherchebureaus. Ook zonder juridische procedure kunt u bij ons terecht. Oftewel; iedereen kan een onderzoek advies of training bij het NFO aanvragen. Klik hier voor enkele referenties.

Onze dienstverlening is van zodanige kwaliteit dat u onze onderzoeksrapporten kunt gebruiken als bewijsmateriaal in civiele- of strafrechtelijke procedures. Met enige regelmaat wordt de uitkomst van het door ons uitgevoerde onderzoek overgenomen door de rechter en worden onze opdrachtgevers in het gelijk gesteld. Dit zorgt voor emotionele rust en de eventuele financiële erkenning die zij verdienen. 

Onze onderzoeken kunnen ook worden gebruikt om een confrontatie aan te gaan, of voor uw eigen persoonlijke gemoedsrust. Wij denken hierin graag met u mee.  

Zo nodig voeren we voorafgaand aan de opdracht een (gratis) intakegesprek met u. Daarbij bespreken we alle mogelijkheden. In dit gesprek adviseren wij ook over de beste onderzoeksstrategie. Alles gericht op een doelgerichte en betrouwbare procedure.

POB-nummer 1367

Het NFO is door het ministerie van Justitie & Veiligheid erkend en geregistreerd als onafhankelijk forensisch onderzoeksbureau (POB 1367) en voert onderzoeken uit conform de wettelijke kaders en regelgeving, met inachtneming van de privacygedragscode sector particuliere onderzoeksbureaus, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus. 

Missie

Het NFO (Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau) is een fullservice-aanbieder op het gebied van forensisch onderzoek. Wij streven naar kwalitatief hoogwaardig forensisch onderzoek. De doelstelling van de organisatie is om hét servicepunt te zijn aangaande forensische vraagstukken en onderzoek te verrichten conform forensische richtlijnen en procedures. 

Visie

Het NFO is een eigentijdse speler op het gebied van forensisch onderzoek. Dagelijks vernieuwen is essentieel om blijvend in te spelen op alle snelle technologische ontwikkelingen.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: