Foto bij Cursus Digitaal bewijsmateriaal

Cursus Digitaal bewijsmateriaal

"DE COMPUTER ALS BEWIJSMATERIAAL"

Cybercrime is een van de snelst groeiende vormen van criminaliteit. Onder cybercrime vallen criminele activiteiten waarbij gebruikt wordt gemaakt van ICT. De criminele activiteiten kunnen zijn gericht tegen personen, eigendommen en organisaties of tegen elektronische communicatienetwerken en informatiesystemen.

Vanwege de snelle ontwikkelingen en de sterk toenemende rol van digitaal bewijsmateriaal in de rechtspraak, organiseert het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau een cursus over digitaal forensisch onderzoek en cybercrime. In samenwerking met gerechtelijk deskundige drs. W. Verloop wordt de cursus verzorgd. De cursusinhoud is zeer actueel en ontwikkeld voor de advocatuur. Vanuit dit perspectief zal de deskundige zijn expertise overbrengen aan de hand van casuïstiek en theoretische onderwijzing.

Doel: inzicht geven in de wereld van het digitaal forensisch onderzoek en de betrouwbaarheid en toepasbaarheid van digitaal bewijsmateriaal.

Drs. W. Verloop is een erkend forensisch ICT-specialist en verricht hoofdzakelijk digitaal forensisch onderzoek in grootschalige strafzaken. Hij heeft zijn ruime ervaring voornamelijk opgedaan in het buitenland. Tevens verzorgt hij trainingen voor de rechterlijke macht. 

Klik hier voor het cursusoverzicht. U treft daar informatie over datums, prijzen en de locaties van onze cursussen.

Klik hier als u geïnteresseerd bent in een incompany cursus.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: