Foto bij Handtekening- en handschriftonderzoek

Handtekening- en handschriftonderzoek

Bij ons kunt u terecht voor een handtekening- en handschriftonderzoek. Op dit gebied is het NFO in Nederland gespecialiseerd omdat wij uitsluitend werken met geregistreerde deskundigen.

Vermoedt u dat uw handtekening is vervalst? Twijfelt u aan de echtheid van een handtekening of een document? Of vraagt u zich af of bepaalde (dreigende) teksten door dezelfde persoon zijn geschreven?

Handtekening- en handschriftonderzoek:

Het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) is gespecialiseerd in forensisch schriftonderzoek. Het onderzoek, naar bijvoorbeeld de echtheid van handtekeningen, wordt uitgevoerd door een erkend gerechtelijk schriftdeskundige die geregistreerd staat in het Nederlands Register van Gerechtelijk Deskundigen (NRGD). 

De door het NFO opgestelde deskundigenrapportage kan worden ingezet als bewijsmateriaal in civiele- of strafrechtelijke procedures.

Bespaar juridische kosten en verkrijg overtuigend bewijs door direct handschrift onderzoek te laten uitvoeren. Onze onderzoeken worden erkend als geldig bewijsmateriaal door rechters, waardoor ze een cruciale rol spelen in juridische geschillen. Wanneer een document zoals een overeenkomst in het geding is en betwist wordt, is het snel laten uitvoeren van een onderzoek door onze gerechtelijke deskundigen de meest effectieve aanpak. De door het NFO uitgevoerde onderzoeken zorgen ervoor dat mensen krijgen waar ze recht op hebben, of het nu gaat om geld, eigendommen, of simpelweg gerechtigheid.

Voor meer informatie klikt u op onderstaande links of belt u met 035 - 8200347:

www.vervalste-handtekening.nl
www.handschriftonderzoek.nl
www.handschrift-deskundige.nl
www.valsheid-in-geschrifte.nl

Voorbeelden van onderzoeksvragen zijn:

Voorbeelden van onderzoeksmaterialen zijn:

Dreigbrieven, arbeidscontracten, huurovereenkomsten, schuldbrieven, kwitanties, hypotheekovereenkomsten, bankafschriften, codicillen, testamenten et cetera.

Document- en inktonderzoek:

Naast bijvoorbeeld een echtheidsonderzoek van een handtekening verricht het NFO ook onderzoek naar gedrukte of geschreven documenten en de daarvoor gebruikte printers, toners en inkten. Een ouderdomsbepaling van de inkt of een inktvergelijkend onderzoek kan uitkomsten bieden indien de authenticiteit van een document wordt betwist. Met behulp van Electrostatic Detection Appartus (ESDA) maken we bijvoorbeeld onzichtbare impressies zichtbaar. Meer informatie hierover vindt u op de pagina's documentonderzoek en forensisch inktonderzoek.

Contact:

Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: