Foto bij Frank van de Goot

Frank van de Goot

Forensisch patholoog Frank van de Goot is als deskundige verbonden aan het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) en (deels) verantwoordelijk voor het forensisch medisch onderzoek dat door het NFO voor haar cliënten wordt verricht .

Frank van de Goot is een zeer gerenommeerd forensisch patholoog en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het forensisch werkveld. Niet zelden is hij betrokken bij –soms zelfs wereldbekende- zaken waarin een zoektocht naar de waarheid centraal staat.  

De expertise van Frank van de Goot wordt ingezet bij een divers palet aan zaken. Echter is Frank van de Goot veelal betrokken bij ‘moord- of zelfmoorddossiers’. Ook voor het verrichten van een sectie of een contra-expertise is Frank van de Goot bij uitstek de expert. 

De afgelopen jaren zijn er diverse tv-programma’s geweest waarin Frank van de Goot uitleg heeft gegeven over zijn beroep en hoe soms ‘niets is wat het lijkt’. Ook geeft Frank van de Goot cursussen aan onder andere advocaten.

Wilt u gebruik maken van de expertise van forensisch patholoog van de Frank van de Goot? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. De forensisch adviseur bespreekt dan met u de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

NFO werkt onder andere voor: