Foto bij Handtekening vervalst

Handtekening vervalst

Wilt u weten of een handtekening vervalst is?

Er kunnen diverse redenen zijn, waarom iemand een handtekening vervalst. Vrijwel altijd gaat het om een vorm van fraude of oplichting. Vooral als een handtekening vervalst is op een officieel document, dan valt dit onder valsheid in geschrifte. Dit is strafbaar en daders kunnen hiervoor veroordeeld worden tot geldboetes of een gevangenisstraf. Als bedrijf kunt u door documenten met een valse handtekening, veel geld mislopen. Ook als particulier kunt u grote schade ondervinden, als iemand uw handtekening vervalst en misbruikt voor bijvoorbeeld het doen van aankopen of het afsluiten van een lening. Wilt u aantonen dat een handtekening vervalst is? Schakel dan hiervoor het NFO in. 

Hoe komt u achter een vervalste handtekening?

Het moment dat u erachter komt dat u te maken heeft met een vervalste handtekening, is vaak al te laat. De handtekening is dan reeds gezet en u heeft inmiddels door dat u bent opgelicht. Het is dan vooral van belang om aan te tonen dat er een vervalste handtekening is gebruikt om u op te lichten of om fraude te plegen. Het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) kan u hierbij helpen. Bij ons werken enkel geregistreerde experts, die met hun expertise een vervalste handtekening kunnen ontdekken. Naast de expertise van onze experts, kunnen ook diverse methodes en technieken gebruikt worden om vervalsing aan te tonen. Onze conclusie wordt als zeer betrouwbaar gezien en als rechtsgeldig bewijsmateriaal in rechtszaken gebruikt.

Laat het NFO een handtekening vervalsing blootleggen

U kunt wel uw vermoedens hebben over een handtekening vervalsing, u moet dit hard kunnen maken met bewijsmateriaal. U bent uiteraard geen deskundige, dus uw woord zal niet als een vaststaande feit, maar als een vermoeden worden gezien. Schakel daarom de experts in van het NFO. Wij zijn in staat om een handtekening vervalsing bloot te leggen en met de nodige argumenten te kunnen onderbouwen waarom deze vals is. Hiermee staat u sterk tijdens een juridische procedure. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar. U mag ook uw telefoonnummer op onze website achterlaten, dan bellen wij u snel terug.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: