Foto bij Handschriftdeskundige

Handschriftdeskundige

Wat kan een handschriftdeskundige voor u doen?

Als bedrijf of als particulier krijgt u te maken met diverse soorten documenten en contracten. Normaliter wordt ervan uitgegaan dat deze documenten rechtsgeldig zijn. Maar er kunnen situaties zijn dat hieraan wordt getwijfeld. Vermoedt u dat er fraude in het spel is? Een contract kan dan eventueel met een valse handtekening ondertekend zijn. Dit is valsheid in geschrifte en strafbaar. Een contract kan ook helemaal vals zijn of misschien aangepast. Een handschriftdeskundige kan zowel geschreven als gedrukte tekst beoordelen op echtheid. Hiervoor gebruikt een handschriftdeskundige diverse technieken, zodat u zekerheid krijgt over uw officiële documenten en contracten. 

Schakel professionele handschriftdeskundigen in

Het beoordelen van handschriften en hier vervolgens een conclusie uittrekken, is zeer specialistisch werk. Wanneer u een document wilt laten controleren door een handschriftdeskundige, dan moet deze betrouwbaar zijn en de nodige expertise in huis hebben. Schakel daarom de professionele handschriftdeskundigen van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) in. Onze handschriftdeskundigen zijn officieel geregistreerde deskundigen, zodat wij hierin echte specialisten zijn. Wij kunnen voor u beoordelen of documenten en contracten echt zijn, of handtekening niet zijn vervalst en of bepaalde teksten wel door dezelfde persoon zijn geschreven. Naar aanleiding van onze bevindingen, stellen wij een deskundigenrapportage op. Deze rapportages kunnen dienen als bewijsmateriaal in eventuele rechtszaken. 

Laat een erkende schriftdeskundige van het NFO uw document onderzoeken

Als er bij u twijfel is ontstaan over bepaalde documenten of over een handtekening op een document of contract, schakel dan een schriftdeskundige van het NFO in. Wij beschikken over de expertise en gebruiken vooruitstrevende technieken om een handschrift te kunnen beoordelen op echtheid. Bij ons kan iedereen terecht, of u nu een bedrijf of instelling bent of als u als particulier een document wilt laten onderzoeken. Mede doordat wij erkend zijn door het ministerie van Justitie & Veiligheid, wordt er veel waarde gehecht aan onze deskundige rapportages. Wilt u weten hoe onze schriftdeskundige u kan helpen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: