Foto bij Forensisch schriftexpert

Forensisch schriftexpert

Wat kan een forensisch schriftexperts voor u betekenen?

Heeft u bepaalde twijfels over de echtheid van een geschreven of met een handtekening ondertekend document? Voor sommige documenten is het nodig dat u de echtheid hiervan vaststelt en dat er geen twijfels mogen zijn. Bepaalde soorten contracten zijn namelijk enkel rechtsgeldig als ze ondertekend zijn door de juiste persoon. Een valse handtekening kan dan ook grote gevolgen hebben. Om vast te stellen of het handschrift of de handtekening op een document echt is, kan zeer specialistisch onderzoek nodig zijn. Een forensisch schriftexpert bekijkt dergelijke documenten met de nodig expertise en past zo nodig bepaalde technieken toe. 

Waarvoor kunt u een forensisch handschrift expert inschakelen?

Wanneer u twijfels heeft over bepaalde documenten of contracten of als u een anonieme tekst wilt linken aan een persoon, dan doet u er goed aan om een forensisch handschrift expert in te schakelen. Een forensisch handschrift expert kan op verschillende manieren de echtheid van zowel geschreven als gedrukte documenten vaststellen. Soms moeten bepaalde technieken ingezet worden en bij de beoordeling van geschreven teksten wordt vaak schriftvergelijking toegepast. Bij het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) werken wij enkel met geregistreerde forensisch handschrift experts. Hierdoor weet u zeker dat uw documenten door een echte specialist worden beoordeeld en dat de door de expert getrokken conclusie betrouwbaar is. 

Het NFO heeft een schriftexpert die forensisch onderzoek voor u kan doen

Is het noodzakelijk dat bepaalde documenten door een schriftexpert aan forensisch onderzoek worden onderworpen? Dan kunt u zich hiervoor wenden tot het NFO. Als forensisch onderzoeksbureau, voeren wij vele soorten forensische onderzoeken uit, waaronder schriftonderzoek. Het NFO heeft een zeer goede reputatie, mede door de geregistreerde experts die voor ons werken. Onze rapportages worden doorgaans altijd in juridische procedures als bewijslast geaccepteerd. Wilt u ook een schrift/handtekening onderzoek laten doen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of laat een telefoonnummer achter op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: