Foto bij Digitaal forensisch rechercheur

Digitaal forensisch rechercheur

Sta sterk met de hulp van een digitaal forensisch rechercheur

Bij recherchewerk denkt u ongetwijfeld aan een onderzoek van een ernstige misdaad. Natuurlijk vergt dit recherchewerk, maar ook digitale misdaden vergen de expertise van een rechercheteam. Als het om digitale of online misdaad, dan gaat het vooral om fraude en oplichting. Inmiddels gaat het jaarlijks om zulke grote bedragen die buitgemaakt worden door middel van digitale fraude, dat u er goed aan doet om een digitaal forensisch rechercheur op de zaak te zetten. Vooral als u grote schade heeft opgelopen door het hacken van uw systemen of door online fraude, dan wilt u solide bewijsmateriaal om sterk te staan in een eventuele rechtszaak.

Wat kan een forensisch digitaal rechercheur voor u betekenen?

Wanneer u het slachtoffer bent van een digitale misdaad, dan doet u uiteraard aangifte bij de politie. Helaas is het zo, dat de politie onvoldoende mankracht heeft om slagvaardig op te treden. Er is wel een team dat zich bezighoudt met digitale misdaad, maar dit is lang niet toereikend. Toch is het belangrijk dat bewijsmateriaal zo snel mogelijk wordt veiliggesteld. Aangezien daders ook digitale sporen achterlaten, kunt u hiervoor het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) inschakelen. Onze forensisch digitaal rechercheur gaat zo snel mogelijk voor u aan de slag met onderzoek en om bewijslast veilig te stellen. Desgewenst kunt u onze resultaten delen met politie en justitie, want onze digitale forensisch rechercheurs werken veel met hen samen. 

Schakel de digitale forensisch rechercheur van het NFO in

Voor al uw digitale onderzoeken naar fraude, oplichting, hacken, medewerkers die digitaal misbruik plegen of het stelen intellectuele eigendommen, kunt u een digitale forensisch rechercheur van het NFO inschakelen. Wij werken voor bedrijven, voor de advocatuur, Justitie, maar ook voor particulieren. Onze medewerker Drs. W.A. Verloop is de drijvende kracht verantwoordelijke achter ons team van digitaal forensische rechercheurs. Hij is zelfs opgenomen in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD). U mag er daarom vanuit gaan, dat ons digitale recherchewerk van het allerhoogste niveau is. Schroom dus niet om contact met ons te zoeken, als u behoefte heeft aan digitale rechercheurs.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: