Foto bij Wie zijn wij

Wie zijn wij

Het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) is een breed gespecialiseerd onderzoeksbureau. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende onderzoeken en adviezen op het gebied van forensisch onderzoek.

Onze dienstverlening is van zodanige kwaliteit dat u onze onderzoeksrapporten kunt gebruiken als bewijsmateriaal in civiele- of strafrechtelijke procedures. De expertise van het NFO biedt u de gewenste helderheid bij complexe vraagstukken.

De doelgroepen die gebruik maken van onze dienstverlening en onderzoeksmogelijkheden zijn advocatenkantoren, rechtbanken, recherchebureaus, bedrijven en particulieren. Klik hier voor enkele referenties.

Zo nodig voeren we voorafgaand aan de opdracht een (gratis) intakegesprek met u. Daarbij bespreken we alle mogelijkheden. In dit gesprek adviseren wij ook over de beste onderzoeksstrategie. Alles gericht op een doelgerichte en betrouwbare procedure.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: