Foto bij Digitaal ondertekenen vergelijken

Digitaal ondertekenen vergelijken

Laat digitaal ondertekenen vergelijken op echtheid

Doordat steeds meer bedrijven digitaliseren, is het ook mogelijk om digitaal een handtekening te zetten. De klassieke handmatige handtekening wordt in gedigitaliseerde bedrijven een zeldzaamheid. Een digitale ondertekening brengt ook nieuwe uitdagingen met zich en dan vooral rondom de beveiliging. Als uw systemen niet voldoende beveiligd zijn, dan is er het risico dat onbevoegden uw systemen binnen komen. Zo is het ook mogelijk om een digitale handtekening te vervalsen. U kunt zich voorstellen welke gevolgen dit voor grote organisaties kan hebben. Een digitale handtekening wordt bijvoorbeeld veel gezet om betalingen uit te voeren. Als criminelen uw systemen zijn binnengekomen en een valse digitale handtekening gebruikt hebben, laat het NFO dan het digitaal ondertekenen vergelijken.

Waarom het vergelijken van digitaal ondertekenen nodig is

Het vergelijken van digitaal ondertekenen kan noodzakelijk zijn als u het vermoeden heeft dat er fraude is gepleegd. Digitaal een handtekening vervalsen is voor cybercriminelen tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Toch laten ook zij hun sporen na, wanneer zij uw digitale handtekening vervalst hebben. Schakel als u slachtoffer bent van deze methode van fraude, het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) in. Met het vergelijken van digitaal ondertekenen, kunnen onze digitaal forensische experts vaststellen of een digitale handtekening origineel is of vervals en digitale sporen veiligstellen. Onze bevindingen worden altijd als betrouwbaar gezien en kunt u gebruiken als bewijs in een eventuele juridische procedure.

Digitaal ondertekenen laten vergelijken door het NFO

Wilt u digitaal ondertekenen laten vergelijken? Neemt u dan contact op met de experts van het NFO. Als forensisch onderzoeksbureau hebben wij een breed werkterrein en kunnen wij u met onze onderzoeken op verschillende wijzes ondersteunen. Ook als het gaat om het vaststellen van een valse digitale handtekening, wat doorgaans erg lastig is om te bewijzen. U kunt ons telefonisch bereiken, per e-mail of vul uw telefoonnummer in op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: