Foto bij Contra-expertise

Contra-expertise

Waarom laat u een contra-expertise uitvoeren?

Het laten uitvoeren van een contra-expertise zult u niet zomaar doen. Letterlijk vraagt u bij een contra-expertise om de expertise van een deskundige tegenpartij. U zult dit doen, als u het niet eens bent met de uitkomst van een onderzoek van de eigenlijke partij waar u mee van doen heeft. In veel gevallen waar contra-expertise wordt gevraagd, gaat het om verzekeringszaken. Bij een verzekeringszaak heeft u namelijk niet altijd te maken met een onafhankelijk experts, maar wordt de schade vastgesteld door een medewerker van de verzekeraar. Als de schade-expert aantoonbaar een beslissing maakt in het voordeel van de verzekeraar, dan is het verstandig om een contra-expertise te laten uitvoeren. 

Wat kan een contra-expert voor u doen?

In een zaak met een verzekeringsmaatschappij wilt u misschien aantonen dat de schade-expert partijdig is en daarom een bepaalde beslissing heeft genomen? Het kan ook om andere zaken gaan. Neem bij voorbeeld een overlijden van een familielid waar u bedenkingen heeft bij de vastgestelde doodsoorzaak. Of misschien wilt u een dossier in een bepaalde juridische zaak laten nachecken? Ook al worden de conclusies onderstreept door een contra-expert, doordat de zaak opnieuw tegen het licht wordt gehouden, krijgt u meer rust. Voor een professionele en deskundige contra-expert, kunt u de hulp inschakelen van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO). Wij hebben een brede expertise in huis, zodat wij voor verschillende zaken en op diverse niveaus een contra-expertise voor u kunnen uitvoeren. 

Een contra-expertise uitvoeren door het NFO

Is een contra-expertise uitvoeren noodzakelijk voor uw dossier? Neemt u dan contact op met het NFO. Wij zijn een officieel door het ministerie van Justitie & Veiligheid erkend onderzoeksbureau. Daarnaast mag u altijd een volledig onafhankelijke contra-expertise van ons verwachten. Door onze onafhankelijkheid zal ook de tegenpartij eerder overtuigt raken van onze conclusies. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van contra-expertise? U mag telefonisch contact met ons opnemen, maar ook per e-mail of vul uw telefoonnummer in op onze website.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: