Foto bij Recherchebureaus

Recherchebureaus

Door de groeiende forensische onderzoeksmogelijkheden komt het regelmatig voor dat recherchebureaus behoefte hebben aan aanvullende forensische expertise. Zo kan het voorkomen dat een recherchebureau niet beschikt over de benodigde kwalificaties of de gewenste onderzoeksapparatuur.

Het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) is voor recherchebureaus een gedegen partner om onderzoeken te voltooien of gezamenlijk te verrichten. Het NFO beschikt over laboratoriumfaciliteiten en werkt conform de forensische richtlijnen en normeringen. Hierdoor zijn de verkregen onderzoeksresultaten bruikbaar als rechtmatig bewijs.

Op onze dienstenpagina treft u de diverse onderzoeksdisciplines aan. Indien u vragen heeft of behoefte aan forensische expertise kunt u gebruik maken van onze kosteloze quick scan. Deze scan kan snel duidelijk maken welke mogelijkheden maar ook welke onmogelijkheden er zijn. Het doel hiervan is te komen tot een doelgerichte en betrouwbare procedure.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: