Ander nieuws van Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau

Foto bij Nieuws

Justio is online

Ondernemen is kansen zien en er voor gaan. Daarom lanceert het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau (NFO) een nieuw onderdeel, genaamd Justio (www.justio.nl).

Waar het NFO zich heeft gespecialiseerd in forensisch technisch onderzoek, zoals DNA-onderzoek, vingerafdrukken en handtekeningonderzoek, heeft Justio zich gespecialiseerd in tactisch onderzoek.

Zo verrichten de privédetectives van Justio in opdracht van particulieren onderzoek naar onder andere alimentatiefraude, confronteren de verhoorspecialisten personen in het kader van hoor- en wederhoor en observeren de bedrijfsrechercheurs o.a. ‘zogenaamde ‘zieke’ medewerkers.

Justio onderscheidt zich van andere partijen door onderzoeksvragen te benaderen vanuit forensisch, recherchekundig en wetenschappelijk oogpunt. Ook speelt Justio altijd in op de actuele jurisprudentie. De actuele jurisprudentie dient voor Justio als leidraad om te bepalen welke onderzoeksmogelijkheden toegepast kunnen worden in uw casus. Voorgaande met als doel om met behulp van toegestane onderzoeksmogelijkheden objectief en rechtsgelding bewijs te vergaren.

De website die sindskort online staat is ontwikkeld door Bandwerk internet- en reclamebureauHans van der Stouw dank voor de goede service.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Wist u dat...

...C. Verhulst één van de drie geregistreerde handtekeningdeskundigen van Nederland is?

Lees meer
Vragen over onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op

NFO werkt onder andere voor: